Swingerklubben ændrede Daniels gummivaner

I swingerklubben bruger alle kondom, så det gør 27-årige Daniel Cweik også – i hvert fald næsten hver gang.

(Foto: Juliue Povlsen)

(Foto: Julie Povlsen)

Af Julie Povlsen

– Jeg var lidt et svin med pikken og havde ubeskyttet sex med mange partnere. Hvis jeg lå og hyggede mig med en pige, og pikken først var inde, blev det ligesom ikke rigtigt til noget med det kondom.

Sådan beskriver 27-årige Daniel Cweik tiden før 2009. Før han første gang satte sine ben i en swingerklub og fik et helt nyt syn på kondomet.

Læs også: Flere voksne får kønssygdomme

– I klubben skal alle bruge kondom, med mindre andet er aftalt. Det er ikke noget, vi behøver at tale om, det ryger bare på. Selvfølgelig er det bedre at have sex uden kondom, men hvis du er sammen med en ny partner, nytter det jo bare ikke noget, forklarer han.

Opvasken afgør gummiet

Selvom Daniel Cweik har fået nye vaner i swingerklubben, kan det stadig ske, at han dropper kondomet sammen med en ny partner, og den 27-årige singlefyr har ganske særlige metoder til at vurdere, om gummiet er nødvendigt.

– Jeg har det med at bedømme en pige på, hvordan hun holder sig selv og sit hjem. Hvis hun har tre meter opvask stående i køkkenet, så tænker jeg over, hvor godt hun har styr på sin hygiegne i det hele taget, og så er jeg mere tilbøjelig til at bruge kondom, end hvis hun bor pænt og rent, siger han.

Læs også: “Kondomer tager bare noget af glæden”

Det er mindre end en måned siden, Daniel Cweik sidste gang undlod at bruge kondom, men han fortryder det ikke. Det var sammen med en pige, som han håber at blive kæreste med, og det gør en stor forskel. Kondomet ryger nemlig langt hurtigere af, hvis forholdet er baseret på følelser fremfor et forhold baseret på sex.

Bekymret for kønssygdomme

I sidste ende er det kondomet og ikke opvasken eller kærestepotentialet, som afgør risikoen for at blive smittet med en kønssygdom, og den risiko bekymrer da også den unge single.

Læs også: Udflåd, feber og svie: Sådan rammes du af kønssygdomme

– Jeg tænker mest over, at man kan blive steril eller få en uhelbredelig sygdom, og jeg har da også flere gange tænkt “fuck, det var dumt”, når jeg har været sammen med en pige uden kondom. Derfor bliver jeg testet enten hver eller hver anden måned, siger Daniel Cweik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.